Helstekt renentrecôte

Helstekt renentrecôte 7

Helstekt renentrecôte

Förberedelse 20 min Tillagning 120 min Total Tid 2 timmar 20 min
Helstekt renentrecôte 11
0 Spara som favorit
Portioner: 6

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 120 grader

  2. Putsa bort ytliga hinnor från köttet

  3. Knid in kryddorna runt om köttet

  4. Lägg i ugnsfast form

  5. Sätt in formen i mitten av ugnen

  6. När köttet nått 65-70 grader är det färdigt. Använd termometer

  7. Under tiden kan du spruta på äppeljuice, för att hålla köttets yta fuktig under hela tillagningen. Då blir köttet saftigare.

Lägg till en recension
Lägg till en fråga
0 Spara som favorit
Min
0 Spara som favorit

Dela den på ditt sociala nätverk

Rulla till toppen