Ciabatta Special

Ciabatta special


“Men vad är detta?” tänker du.. Ett recept på en jädra macka? Vem sjutton behöver recept på en smörgås med skinka?

Ja. Det kan man ju fråga sig.. Detta är dock inte vilken smörgås som helst, utan en Ciabatta special (som jag kallar den helt enkelt för att jag inte kom på nåt annat namn, och att den smakar speciellt gott!)

Ibland kan det vara svårt att komma på de där kombinationerna som gör att maten smakar supermumsigt. Där av recept på något så enkelt som en smörgås.

Här monterar vi in fräscheten från en Caprese i en smörgås, och lägger till lite sälta och lite nötighet från peston.

Det blir helt enkelt gudomligt smarrigt!

Ciabatta special

En riktigt smarrig smörgås
Tillagningstid10 minuter
Måltid: Smårätter
Kök: Europeiskt
Portioner: 2 port
Hobbykock: Pär Hedberg

Ingredienser

  • 2 st Ciabatta
  • 2 msk pesto
  • 1 hg lufttorkad skinka
  • 2 st tomater
  • 2 st mozarella
  • crema di balsamico
  • färsk basilika

Instruktioner

  • Skär brödet så du får fyra halvor
  • Bred på pesto på halvorna, både över och under
  • Skiva tomater och mozarella i lika stora delar
  • Lägg ut lufttorkad skinka i nederdelen av bröden
  • Lägg tomat och mozarella om varandra och ringla över crema di balsamico
  • Nyp av några basilikablad och lägg över tomater och mozarella
//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kommentera

Varukorg
-
+
Deltotal
799 kr
Totalt
799 kr
Fortsätt shoppa
1

VAD VILL DU TITTA PÅ IDAG?