Mangosallad

En liten sallad som blandar sött med syra och hetta från löken, till en angenäm kombination. Salladen används bäst som tillbehör, främst till grillat.

Mangosallad

Enkel mangosallad som bjuder på väl avvägd sötma och styrka.
Förberedelser10 minuter
Tillagningstid0 minuter
Total tid10 minuter
Måltid: Sallad
Kök: Medelhavskost
Nyckelord: Sidesallad
Portioner: 2
Kalorier: 252kcal
Hobbykock: Pär Hedberg

Ingredienser

  • 1 st Ätmogen mango
  • 1 halv Rödlök
  • 1 knippe Färsk Basilika
  • 1 msk Olivolja
  • ½ msk Vitvinsvinäger
  • Salt

Instruktioner

  • Finhacka rödlök och basilika
  • Skala och strimla mango i lagom bitar
  • Blanda med olja och vinäger
  • Smaka av med salt

Kommentera

Varukorg
Det finns inga produkter i varukorgen!
Deltotal
kr
Totalt
kr
Fortsätt shoppa
0

VAD VILL DU TITTA PÅ IDAG?