fbpx

Mangosallad

En liten sallad som blandar sött med syra och hetta från löken, till en angenäm kombination. Salladen används bäst som tillbehör, främst till grillat.

Mangosallad

Enkel mangosallad som bjuder på väl avvägd sötma och styrka.
Förberedelser10 minuter
Tillagningstid0 minuter
Total tid10 minuter
Måltid: Sallad
Kök: Medelhavskost
Nyckelord: Sidesallad
Portioner: 2
Kalorier: 252kcal
Hobbykock: Pär Hedberg

Ingredienser

  • 1 st Ätmogen mango
  • 1 halv Rödlök
  • 1 knippe Färsk Basilika
  • 1 msk Olivolja
  • ½ msk Vitvinsvinäger
  • Salt

Instruktioner

  • Finhacka rödlök och basilika
  • Skala och strimla mango i lagom bitar
  • Blanda med olja och vinäger
  • Smaka av med salt

Originally posted 2019-05-16 11:52:09.

Kommentera

NU FÅR DU

FRI FRAKT

I BUTIKEN
HELA SOMMAREN!

Hallå där!

Du har nu besökt oss 10 gånger.

Är det så att du är lika tokig i matlagning som vi är?

Vill du också vara med och bidra?

Skicka oss ett mail och berätta varför!

Du är väl inte på väg redan?

Missa inga nyheter. Prenumerera på utkskick från oss nedan!

Vi håller dina personuppgifter privata och delar bara dina uppgifter med tredje part som gör denna tjänst möjlig. Läs vår integritetspolicy.