Pasta på grillrester



Om du är något som jag så blir det gärna en hel del grillat under sommaren. Det händer också att det blir rester kvar av detta.

Ibland blir dessa rester kvar i en bunke i kylen, och det är svårt att komma på något fantastisk att göra med det.

Här nedan är en smarrig “goto-pasta” att slänga ihop så fort det finns köttrester att tillgå. Den går att variera i hetta, men blir väldigt krämig och smakrik.

Avnjut med en grillöl. För du har ju i princip grillat.. Igen..

Pasta på grillrester

Ta tillvara på Entrecôte-resterna
Förberedelser20 minuter
Tillagningstid20 minuter
Måltid: Varmrätt
Kök: Europeiskt
Portioner: 4 port
Hobbykock: Pär Hedberg

Ingredienser

  • 1 sats hemmagjord pasta
  • 1 mängd restkött från nöt
  • 2 dl grädde
  • 1 st röd peppar
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 250 gram skogschampinjoner
  • smör
  • salt
  • peppar

Instruktioner

  • Gör i ordning pasta enligt recept
  • Skär upp det överblivna köttet i schyssta bite-size bitar.
  • Slanta champinjoner och finhacka röd peppar
  • Smält smör i pannan och bryn champinjoner och röd peppar
  • Pressa i vitlöksklyftorna och vänd runt
  • Lägg i det uppskurna köttet.
  • Häll över grädde och låt småputtra. Låt köttet gå med tills det blir genomvarmt, men inte för länge då det blir trist.
  • Lägg i pastan och rör runt

Kommentera

Varukorg
Det finns inga produkter i varukorgen!
Deltotal
kr
Totalt
kr
Fortsätt shoppa
0

VAD VILL DU TITTA PÅ IDAG?