Gröncurry med kyckling och nudlar

Gröncurry med kyckling och nudlar 1

En variant på den klassiska grön curry thairätten

Gröncurry med kyckling och nudlar

Förberedelse 30 min Tillagning 10 min Total Tid 40 min
Gröncurry med kyckling och nudlar 5
0 Spara som favorit
Portioner: 2

Beskrivning

En variant på den klassiska grön curry thairätten

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör först en mise en place. När grejjerna väl kommer i wokpannan går det fort

  2. Häll i olja i pannan och hetta upp den ordentligt. När olja börjar ryka kan du börja tillagningen (detta beror såklart på oljan, men rykpunkten i en vanlig rapsolja ligger runt 220 grader)

  3. Fräs vitlök, röd peppar och grön curry-pasta i oljan

  4. Lägg i broccolin

  5. Lägg i kycklingen och ge den en yta

  6. Häll över kokosmjölken och låt koka tills kycklingen är klar

  7. Smaksätt med fisksås och lime

  8. Tillsätt böngroddarna precis på slutet

  9. Servera gärna tillsammans med hemmagjorda Ramen-nudlar

Nyckelord: Asiatiskt, Kryddstarkt, Nudlar
Lägg till en recension
Lägg till en fråga
0 Spara som favorit
Min
0 Spara som favorit

Dela den på ditt sociala nätverk

Rulla till toppen