Krämig smakrik skaldjurspasta med viss hetta
Förbered pastan enligt "Grundrecept pasta" eller köp färdig, helst färsk, pasta
Skala räkorna
Dela crabfishen i ca 1 cm bitar
Finhacka schalottenlök, röd peppar och vitlök
Häll i olja i stekpannan och värm upp den lite över medelvärme
Smält kuber med skaldjursfond i oljan (eller om du använder färdig fond lite, ha då i den senare, tillsammans med vinet)
Häll i lök och peppar, fräs i oljan, på hög värme, tills löken får färg
Häll i crabfish och stek tills den får färg
Häll över vinet. Låt koka tills alkoholen kokat ur. Du känner det lättast på doften
Häll sedan över grädden och låt koka ca 5 minuter
Vänd därefter i de skalade räkorna
Smaka av och red om det behövs med Maizena
Dela champinjonerna i fjärdedelar
Smält talg och gyllenstek vitlöken
Stek med champinjonerna på medelvärme, tills de får fin färg. De kommer krympa till ca halva sin storlek.
Låt rinna av på papper.