Utskriftsalternativ:

Pasta på grillrester

Pasta på grillrester 1

Ta tillvara på Entrecôte-resterna

Kök
Rätter
Tid
Förberedelse: 20 min Tillagning: 20 min Total Tid: 40 min
Portioner 4
Beskrivning

Ta tillvara på Entrecôte-resterna

Ingredienser
  • 1 hemmagjord pasta
  • 1 restkött från nöt
  • 2 deciliter grädde
  • 1 styck röd peppar
  • 2 stycken vitlöksklyftor
  • 250 skogschampinjoner
  • smör
  • salt
  • peppar
Instruktioner
  1. Gör i ordning pasta enligt recept

  2. Skär upp det överblivna köttet i schyssta bite-size bitar.

  3. Slanta champinjoner och finhacka röd peppar

  4. Smält smör i pannan och bryn champinjoner och röd peppar

  5. Pressa i vitlöksklyftorna och vänd runt

  6. Lägg i det uppskurna köttet.

  7. Häll över grädde och låt småputtra. Låt köttet gå med tills det blir genomvarmt, men inte för länge då det blir trist.

  8. Lägg i pastan och rör runt