Ingredienser
- 3 deciliter Couscous
- 5 deciliter Grönsaksbuljong
- 1 styck Purjolök
- 2 stycken Charlottenlök (finhackad)
- 2 stycken Vitlöksklyfta (finhackad)
- 300 gram Brocolli (skuren i små bitar)
- 1-2 tesked Allkrydda (Jag valde Piffi allkrydda, men du kan välja vilket örtsalt som helst))
- 1-2 deciliter Valnötter (hackade)
- 50 gram Smör
Sås
- 2 deciliter Créme Fraiché
- 1 styck Limesaft
- 1 styck Limeskal rivet
- Salt & peppar (Efter smak)
Kyckling
- 700 gram Kycklinginnanlårfilé
- 2 matskedar Olivolja
- 2 matskedar Mushroom Soyasoya
- 2 matskedar Vegeta (Krydda från Balkan, finns att köpa i de flesta större mataffärer)
Nyckelord:
couscous, kyckling, vegetarisk