fbpx

Om sidan

Hobbykocken.se är sprungen ur ett genuint matintresse och ett intresse att lära mer. Sidan syftar till att lära andra hobbykockar hur man kan gå tillväga, när man skall laga gudomlig mat. Det finns inga krav på utbildning eller formell kunskap hos de deltagande skribenterna. Deras recept och texter är helt baserade på egna upplevelser och egna idéer om matlagning. 

I samband med skapandet av sidan föddes också idén om att skapa möjlighet för besökarna att hitta produkter som motsvarar den kunskap de fått genom sidan. Produkter som tilltalar kategorin “intresserade hemmakockar”. Därmed har sidan också en webbutik, under vilken man kan hitta produkter av god kvalité. Sidan drivs därmed som ett företag av typen enskild firma, för att kunna hantera den logistik en webbutik innebär. 

Dock är det övriga innehållet fortfarande helt ideellt producerat med fokus på glädjen kring matlagning och önskan att föra glädjen vidare. 

Om skribenterna

Pär Hedberg

36 år, fyrabarnspappa, sjuksköterska

Jag älskar matlagning och är ofta nyfiken på nya tekniker och mekaniska tillbehör. Jag har ärvt mycket matlagningsintresse från farmor, men det verkliga intresset har kommit på senare år.

NU FÅR DU

FRI FRAKT

I BUTIKEN
HELA SOMMAREN!

Hallå där!

Du har nu besökt oss 10 gånger.

Är det så att du är lika tokig i matlagning som vi är?

Vill du också vara med och bidra?

Skicka oss ett mail och berätta varför!

Du är väl inte på väg redan?

Missa inga nyheter. Prenumerera på utkskick från oss nedan!

Vi håller dina personuppgifter privata och delar bara dina uppgifter med tredje part som gör denna tjänst möjlig. Läs vår integritetspolicy.