Kalvlägg – Sous vide

Kalvlägg med fransk potatissallad och tomater

En bortglömd styckdetalj som kommer till användning.

Kalvlägg – Sous vide

Förberedelse 30 min Tillagning 900 min Total Tid 15 timmar 30 min
Kalvlägg med fransk potatissallad och tomater
0 Spara som favorit
Portioner: 4

Beskrivning

En bortglömd styckdetalj som kommer till användning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vakuumpacka kalvläggen ett och ett med kryddorna i påsen.

  2. Tillaga på 54°C i ca 15 timmar.

    Sousviddade kalvlägg
  3. Ge köttbiten yta på en mycket het grill eller med en Flame Master

  4. Servera gärna med fransk potatissallad

Nyckelord: Grill, Sousvide
Lägg till en recension
Lägg till en fråga
0 Spara som favorit
Min
0 Spara som favorit

Dela den på ditt sociala nätverk

Rulla till toppen