Pinsa med burrata och vitlök

Pinsa är perfekt som försnacks till middagsbjudningen.
Pinsa med burrata och vitlök 1

Pinsa med burrata och vitlök

Pinsa är perfekt som försnacks till middagsbjudningen. Denna variant blir krämig och god med burratan, och salt och med härlig vitlökssmak. Man kan såklart dressa med mycket annat, men nya exempel kommer senare.

Pinsa med burrata och vitlök 2
0 Spara som favorit
Förberedelse 10 min Tillagning 2 min Total Tid 12 min Svårighetsgrad: Nybörjare Portioner: 4 Bästa säsong: Sommar

Ingredienser

Instructions

  1. Smält smör i kastrull och pressa ner vitlök
  2. Finhacka gräslök och ha i smör och vitlöksblandningen
  3. Pensla rikligt med smör över det färdiga pinsabrödet
  4. Salta, och lägg på den rivna osten
  5. Lägg in i ugnen eller ännu hellre den varma grillen i ca 2 minuter, så osten smälter och får lite färg
  6. Riv och fördela burratan och dekorera med basillika blad
Nyckelord: Snacks, Förrätt, Pinsa, Pizza bianco

Lämna en kommentar

Rulla till toppen