Pinsa med burrata och vitlök

Pinsa är perfekt som försnacks till middagsbjudningen.
Pinsa med burrata och vitlök 7

Pinsa med burrata och vitlök

Förberedelse 10 min Tillagning 2 min Total Tid 12 min
Pinsa med burrata och vitlök 11
0 Spara som favorit
Svårighetsgrad: Nybörjare Portioner: 4 Bästa säsong: Sommar

Beskrivning

Pinsa är perfekt som försnacks till middagsbjudningen. Denna variant blir krämig och god med burratan, och salt och med härlig vitlökssmak. Man kan såklart dressa med mycket annat, men nya exempel kommer senare.

Ingredienser

Instructions

  1. Smält smör i kastrull och pressa ner vitlök
  2. Finhacka gräslök och ha i smör och vitlöksblandningen
  3. Pensla rikligt med smör över det färdiga pinsabrödet
  4. Salta, och lägg på den rivna osten
  5. Lägg in i ugnen eller ännu hellre den varma grillen i ca 2 minuter, så osten smälter och får lite färg
  6. Riv och fördela burratan och dekorera med basillika blad
Nyckelord: Snacks, Förrätt, Pinsa, Pizza bianco
Lägg till en recension
Lägg till en fråga
0 Spara som favorit
Min
0 Spara som favorit

Dela den på ditt sociala nätverk

Rulla till toppen