Pocherat ägg

Pocherat ägg 1

Pocherade ägg är gudomliga tillbehör i köket, kanske på en ägg benedict.

Pocherat ägg

Förberedelse 10 min Tillagning 10 min Total Tid 20 min
Pocherat ägg 5
0 Spara som favorit
Portioner: 4

Beskrivning

Pocherade ägg är gudomliga tillbehör i köket, kanske på en ägg benedict.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp

  2. Häll i vinäger.

  3. Knäck ett ägg i en skål

  4. Sänk tempen och rör upp virveln.

  5. Häll i ägget, och låt det ligga i någon minut, så att vitan sluter om gulan. Gulan ska fortsatt vara krämig.

  6. Ta ur ägget med hålslev.

Notering

Det knepiga med att få till ett bra pocherat ägg brukar vara att få ägget att hålla ihop till det har koagulerat. Där kommer virveln in i bilden. 

 

Nyckelord: Ägg
Lägg till en recension
Lägg till en fråga
0 Spara som favorit
Min
0 Spara som favorit

Dela den på ditt sociala nätverk

Rulla till toppen