Kantarellsås

Kantarellsås 1

Perfekt till oxfile eller annat gott grillat

Kantarellsås

Förberedelse 10 min Tillagning 10 min Total Tid 20 min
Kantarellsås 5
0 Spara som favorit
Portioner: 4

Beskrivning

Perfekt till oxfile eller annat gott grillat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa kantarellerna på kryp, barr och mossa

  2. Finhacka schalottenlök

  3. Smält smör i en stekpanna och fräs på löken och kantarellerna

  4. När kantarellerna är gyllene, häll över grädden

  5. Häll i fond och låt småputtra 3 minuter

  6. Red av med majsstärkelse utvispad i vatten

  7. Smaka av med salt och peppar

Lägg till en recension
Lägg till en fråga
0 Spara som favorit
Min
0 Spara som favorit

Dela den på ditt sociala nätverk

Rulla till toppen