Renskavswraps

Renskavswraps 1

Enkel utomhuslunch med fjälltouch

Renskavswraps

Förberedelse 20 min Tillagning 20 min Total Tid 40 min
Renskavswraps 5
0 Spara som favorit
Svårighetsgrad: Nybörjare Portioner: 4

Beskrivning

Enkel utomhuslunch med fjälltouch

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka tomat och gurka.

  2. Stek renskav i panna eller på utekök. Krydda med five spices, salt och peppar.

  3. Stek inte för hårt. Låt gå till ca medium rare (vilket är svårt att hålla koll på såklart), men annars kan köttet bli väldigt segt.

  4. Lägg grönsakerna i tortillabröd

  5. Toppa med varmt renskav, creme fraiche och lagom mängd sambal.

Lägg till en recension
Lägg till en fråga
0 Spara som favorit
Min
0 Spara som favorit

Dela den på ditt sociala nätverk

Rulla till toppen