Tiramisu

Tiramisu 1

Klassisk italiensk efterrätt som med fördel kan göras några dagar innan den ska ätas

Tiramisu

Tillagning 30 min Vila 1440 min Total Tid 24 timmar 30 min
Tiramisu 5
0 Spara som favorit
Portioner: 4

Beskrivning

Klassisk italiensk efterrätt som med fördel kan göras några dagar innan den ska ätas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Separera äggen i varsina skålar

  2. Blanda äggula med Amaretto och Mascarpone. Rör till en slät kräm.

  3. Vispa äggvitorna hårt i en annan skål

  4. Häll i lite socker i taget medan du vispar

  5. Vänd i äggvitan i Mascarponekrämen (försiktigt, så äggvitan håller strukturen)

  6. Häll i expresson i botten på en form. Lägg Savoardikex i lager, så de suger upp kaffet.

  7. Häll över Mascarponekrämen över kexen. Låt stå i kylen till nästa dag (minst.. Blir godare ju längre den får dra.)..

  8. Strö över kakao strax innan servering.

Nyckelord: Alkohol, Enkelt, Smidigt
Lägg till en recension
Lägg till en fråga
0 Spara som favorit
Min
0 Spara som favorit

Dela den på ditt sociala nätverk

Rulla till toppen